HOME NEWS TOURNAMENTS PHOTOS ALL ABOUT IVAN VIDEOS MCM Management
headMCM Fitline

DAVISCUP

Otvaraju Ljubičić i Đoković

Čilić će na teren nakon Ljubičića

U Splitu nas od petka do nedjelje očekuje teniska poslastica, dvoboj četvrtfinala Davis Cupa između Hrvatske i Srbije u Spaladium Areni. Danas je obavljen ždrijeb, koji je odlučio da će meč u petak u 14 sati otvoriti Ivan Ljubičić i Novak Đoković, suočit će se, dakle, drugi hrvatski s prvim srpskim reketom.

Drugi susret toga dana je sudar najboljeg hrvatskog igrača Marina Čilića i Viktora Troickog.

U subotu je u 15 sati na rasporedu susret parova, u kojemu bi Hrvatsku trebali predstavljati Antonio Veić i Ivan Dodig , a suparnici će im vjerojatno biti Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić.

Posljednjeg dana natjecanja, u nedjelju, trebali bi igrati Čilić i Đoković, a nakon njih Ljubičić i Troicki. Prvi meč zadnjeg dana počinje u 12 sati.

Ljubičić i Đoković do sada su igrali sedam puta međusobno i srpski tenisač vodi s 5-2. Ove godine igrali su dva puta - u prvom susretu u Dubaiju slavio je Đoković s 2:6, 6:4, 6:0, dok je na turniru u Indian Wellsu bio bolji Ljubičić sa 7:5, 6:3.

Čilić i Troicki su igrali četiri puta, a sva četri puta je slavio najbolji hrvatski tenisač. Posljednji put su igrali u Baselu prošle godine, a Čilić je slavio nakon tri tie-breaka sa 7:6, 6:7, 7:6.

RASPORED SUSRETA

PETAK - 9. srpnja (od 14 sati)
IVAN LJUBIČIĆ (HRV) - Novak Đoković (Srb)
MARIN ČILIĆ (HRV) - Viktor Troicki (Srb)

SUBOTA - 10. srpnja (od 15 sati)
IVAN DODIG/ANTONIO VEIĆ (HRV) - Janko Tipsarević/Nenad Zimonjić

NEDJELJA - 11. srpnja (od 12 sati)
MARIN ČILIĆ (HRV) - Novak Đoković (Srb)
IVAN LJUBIČIĆ (HRV) - Viktor Troicki (Srb)

 
Last Photos
 
disclaimer Concept by carissimi.ch